Tickets en inschrijven

paspartoe brussel

Per telefoon: 02 734 84 43
Per e-maildemaalbeek@vgc.be 
Aan het onthaal: Hoornstraat 97, 1040 Etterbeek 

Openingsuren ma tot vr: 9u - 12u30 en 13u - 17u 

Bij voorstellingen kan je ook steeds tot een halfuur voor aanvang ter plaatse terecht aan de kassa, tenzij anders aangegeven. Voor voorstellingen op locatie, zoals de (S)Allons Huiskamerconcerten, ben je enkel ingeschreven na bevestiging van De Maalbeek. 

Snel naar: Kortingen - Paspartoe korting - Inschrijven speelweek 

Prijzen

Voor sommige activiteiten krijg je korting als dit bij je past:

  • - 26
  • + 60
  • werkzoekend
  • tweede of derde kind betalen minder 
  • Paspartoe kansentarief

Paspartoe

Paspartoe: je sleutel tot Brussel!

Woon je in Brussel? Vraag je Paspartoe aan!

Paspartoe is een spaar- en voordelenpas waarmee je punten kan sparen bij deelname aan vrijetijdsactiviteiten bij Paspartoe-partners. Die punten kan je omruilen voor leuke voordelen. Ook GC De Maalbeek is Paspartoe-partner: spaar bij elke activiteit je Paspartoe-punt! Je kan maximaal 1 punt per week sparen. 

Paspartoe is er voor alle inwoners van Brussel en kost 2 euro tot en met 25 jaar en 5 euro vanaf 26 jaar. Bij aankoop ontvang je een welkomstpakket. Bovendien heb je jaarlijks recht op een cultuurbon ter waarde van 6 euro. Paspartoe is te verkrijgen bij de Vlaamse Gemeenschapscommissie, Muntpunt, het Brussels Ouderen Platform en de 22 Brusselse gemeenschapscentra, waaronder De Maalbeek. 

Mensen met een beperkt inkomen hebben recht op een gratis Paspartoe, waarmee je aan kansentarief kan deelnemen aan het vrijetijdsaanbod. Voor alle activiteiten tot en met 16 euro betaal je dan slechts 2 euro.

Meer info:
www.paspartoebrussel.be
info@paspartoebrussel.be
02 278 11 11
 

Speelweken

Voor de speelweken schrijf je in via het inschrijfformulier of online formulier (1 fiche per speelweek en per kind). De inschrijving is pas geldig als we deze fiche + de betaling ontvangen hebben.
Inschrijvingsformulier doormailen naar demaalbeek@vgc.be.

Bijlagen: