Bewogen

Publicatiedatum: 
Maandag, januari 23, 2017 - 16:56

Een divers cultureel programma op verschillende locaties rond migratie. Tijdens Bewogen hopen we kleine ontmoetingen te creëren tussen vluchtelingen, nieuwkomers en mensen die al lang in onze gemeentes of in Brussel wonen. We hopen op grote gevolgen: op weg naar een inclusieve samenleving.

bewogen

Een culturele zoektocht naar vertrouwen, erkenning, schoonheid en elkaar doorheen theater, muziek, film, literatuur, exposities en gesprekken.

Tijdens bewogen hopen we kleine ontmoetingen te creëren tussen vluchtelingen, nieuwkomers en mensen die al lang in onze gemeentes of in Brussel wonen. bewogen biedt de mogelijkheid je te verdiepen in de ander doorheen lezingen, je te laten raken door voorstellingen die de trajecten van mensen op de vlucht voelbaar maken, je te laten inspireren door muziek, eten, film, kunst die uit alle windstreken samenkomen, maar vooral om samen te beleven en te genieten van schoonheid. We hopen op grote gevolgen: op weg naar een inclusieve samenleving. 

Een organisatie van/ une organisation de / organised by: GC De Maalbeek, GC Kontakt, GC Op-Weule, Bibliotheek De Lettertuin SPW, Bibliotheek Etterbeek, Sint-Lambrechtsbibliotheek, Buurtwerk Chambéry, de gemeente Sint-Pieters-Woluwe

 

De Maalbeek: 

Muziek / impro theater: Yaku komt / Yaku vient
Do 23.02 20u | Bib Etterbeek 

Theater: 21 Secolo 
Vr 11/3 20u | GC De Maalbeek

De toegangsprijzen gaan integraal naar Minor-Ndako.
Minor-Ndako biedt aangepaste zorg en begeleiding voor kinderen, jongeren en hun context in een problematische situatie. Ze richten zich op kinderen uit alle windstreken en in het bijzonder tot de meest kwetsbaren. Hun doel is maatschappelijke inclusie te realiseren.

Volledige programma: www.bewogen.brussels