Bouw mee aan ons GC

Publicatiedatum: 
Dinsdag, januari 29, 2019 - 15:38

Heb jij zin om mee de koers van ons centrum te bepalen? Heb je bruisende ideeën en een heldere visie? Dan horen we die graag.

Oproep RvB AV

Heb jij zin om mee de koers van ons centrum te bepalen? Heb je bruisende ideeën en een heldere visie? Dan horen we die graag. GC De Maalbeek is op zoek naar nieuwe kandidaten voor haar Raad van Bestuur en Algemene Vergadering. Samen met andere gemotiveerde leden, leg jij je eigen klemtonen in ons centrum. Zo bouw je mee aan een De Maalbeek waar de buurt het liefst haar vrije tijd besteedt.

 

Waar kan je met je ideeën terecht?

Wil je feedback geven op onze werking, maar heb je niet veel tijd? Als lid van de Algemene Vergadering kom je een tot twee keer per jaar samen. Zowel lokale verenigingen en vzw’s als individuele personen mogen zich aansluiten. Samen geven we kleur aan het (culturele) leven in onze gemeente.

Denk je liever wat intensiever mee? Dan ben je welkom in onze Raad van Bestuur. We gaan dieper in op thema’s, activiteiten en onze dagelijkse werking. Hoe en wanneer we samenkomen, beslissen we zelf. Daag ons uit en verrijk ons centrum met jouw ideeën, advies en expertise.

 

Stel je kandidaat

Begint het al te kriebelen? Stel je dan kandidaat voor 10 maart. Wie deel wilt uitmaken van de RvB moet ook in de AV zetelen. Je vult hiervoor een korte vragenlijst in:

Ook iedereen die reeds deel uitmaakte van de Raad van Bestuur of Algemene Vergadering, moet zich opnieuw aanmelden.

 

Voor al je vragen kan je terecht bij Marc Absolon (waarnemend centrumverantwoordelijke) en Linda Hebberecht (voorzitter Raad van Bestuur).