Chiro zoekt leiding

Publicatiedatum: 
Dinsdag, july 10, 2018 - 13:11

Een nieuwe Chiro in Elsene en Etterbeek!  Ben je minimum 16 jaar?  Wil je leider / leidster  worden voor een gekke bende kids?
Dan is dit misschien iets voor jou!

chiro etterbeek elsene

Enkele ouders  willen een nieuwe Chiro oprichten voor Elsene / Etterbeek!.

Een jeugdbeweging is een plek waar kinderen vanaf 6 jaar samen kunnen spelen, lachen, dromen, en plannen maken. Kattenkwaad uithalen. Waar kids de tijd vergeten, waar je niet de beste, slimste of snelste hoeft te zijn. Waar kids zichzelf mogen zijn.

Leider zijn bij Chiro wil betekenen dat jij dit allemaal samen kan beleven met hen. Dat jij samen met andere leiders op zondag er wil staan voor deze kids en vooral dat je er zelf ook plezier aan beleeft. Je zal er heel veel vriendschap en vreugde  voor terugkrijgen. Je maakt er ook vrienden voor het leven en kan jaarlijks een reuzetijd beleven op het jaarlijkse kamp.

Maar je staat er niet alleen voor. Je krijgt vorming en kan rekenen op vele anderen die je willen helpen en daar zijn  ook ouders bij waar je kan op rekenen.

Is dit allemaal iets voor jou? Wil je hiervoor twee zondagen per maand inzetten? Geef ons dan een bericht op elzenhofchiro@gmail.com