Cursusbrochure van de gemeenschapscentra

Publicatiedatum: 
Vrijdag, july 8, 2016 - 15:10

Altijd al gitaar willen spelen? Zin om wekelijks aan je conditie te werken? Een leuke workshop volgen om creatief aan de slag te gaan in je huis? Het kan allemaal in de Brusselse gemeenschapscentra. Vanaf eind augustus kan je in ons gemeenschapscentrum de nieuwste brochure van Cultuurcentrum Brussel ontdekken.  Deze brochure biedt een overzicht van de educatieve activiteiten in de gemeenschapscentra zoals cursussen, workshops, creatieve ateliers en zoveel meer.

cursusbrochure van de gemeenschapscentra

Niet alleen in ons gemeenschapscentrum maar ook bij onze collega’s kan je naar goede gewoonte het hele jaar door cursussen en workshops volgen. Zo zijn er de gekende en steeds weer populaire cursussen zoals yoga, pilates en tal van taallessen. Mensen die van een uitdaging houden kunnen dit seizoen ook iets nieuws proberen. Wat dacht je van een cursus mondharmonica, kantklossen of de wereldtaal Esperanto leren?

Naast het ruime aanbod voor volwassenen geeft de brochure ook een overzicht van alle activiteiten voor kinderen en jongeren zowel tijdens het schooljaar als tijdens de vakanties.

Kom je exemplaar ophalen in ons gemeenschapscentrum, in de bibliotheek of in Muntpunt en ontdek het aanbod. Wil je steeds het meest recente nieuws en overzicht van activiteiten? Surf naar de website van ons gemeenschapscentrum of bekijk het aanbod van alle gemeenschapscentra op www.cultuurcentrumbrussel.be