DoucheFlux: schenk een douche aan een dakloze

Publicatiedatum: 
Maandag, mei 13, 2019 - 15:00

GC De Maalbeek is vanaf nu een verkooppunt voor douchebonnen van DoucheFlux, waarmee je een gratis douche cadeau doet aan een dakloze. 

DoucheFlux

Wat is dat, DoucheFlux?

Elke dag een douche nemen, dat is toch iets vanzelfsprekend? Niet voor iedereen. Daar wil de organisatie DoucheFlux iets aan veranderen. De vzw zet zich sinds 2011 in voor de daklozen in Brussel en beschikt over zo'n 20 douchecabines. Daklozen of mensen in bestaansonzekerheid kunnen er een douche nemen voor slechts € 1. Een mens zijn waardigheid en zelfvertrouwen teruggeven, dat is het doel. Ontdek hier hoe DoucheFlux zich inzet. 

 

Schenk een douchebeurt

DoucheFlux biedt solidaire douches aan. Dat zijn bonnen voor een gratis douchebeurt bij de organisatie, die jij kan kopen voor degene die het nodig heeft. Ook in De Maalbeek kan je vanaf nu deze solidaire douchebonnen kopen. Een bon kost je € 5. Dat is de kost die de organisatie ook zelf moet betalen voor een douchebeurt. Je kan er dan voor kiezen om de bon zelf aan iemand uit te delen of je kan de bon achterlaten bij ons. DoucheFlux gaat dan zelf met de verkochte bonnen op pad om ze uit te delen aan wie ze nodig heeft. Degene met een bon kan bij DoucheFlux dan genieten van een warme, gratis douchebeurt.

 

Meer info?

Bekijk de website van DoucheFlux of vraag ons om meer uitleg aan het onthaal. De affiche van de actie, kan je hier ook bekijken:

Bijhorende documenten: 
AttachmentSize
PDF icon Affiche_DoucheFlux.pdf680.84 KB