Feest: Buurderij De Maalbeek bestaat een half jaar!

Publicatiedatum: 
Vrijdag, maart 4, 2016 - 15:50

Op 22 maart willen we de eerste zes maanden van het bestaan van De Buurderij van De Maalbeek vieren! Daarom nodigen we iedereen uit voor een heuse 'auberge espagnole' of 'pot luck party. Jij brengt een lekkere huisgemaakte schotel mee, De Maalbeek zorgt voor sfeer en drankjes. 

auberge espgnole

** dit evenement is geannuleerd**

De Buurderij? 

In september openden we de eerste Buurderij van Etterbeek in De Maalbeek. Wat begon met een klein groepje, werd al snel een groot succes. 

Boeren & Buren brengt je rechtstreeks in contact met de beste bioproducenten uit de streek. Hoe gaat het in zijn werk? Zodra je ingeschreven bent op de website (gratis en zonder abonnement of aankoopverplichting) kies je de producten die je wil bestellen uit de online lijst. Fruit, groenten, soep, brood, kaas, vlees, confituur,… het aanbod is zeer gevarieerd. Je aankopen worden de dinsdag daarna geleverd in De Maalbeek, waar u ze kunt ophalen. De producenten zijn telkens zelf aanwezig, dus vraag maar raak!

En de ‘Buurderij’ is nog meer dan dat: regelmatig is de bar open en kunt u gezellig iets drinken met uw buren die ook besteld hebben en met de producenten. Er zijn vaak proeverijen en ook interessante informele mini-conferenties over bijvoorbeeld afvalvermindering of wasbare luiers staan op het programma! 

Ondertussen telt de Buurderij maar liefst 800 leden! En jij, ben jij al lid van de Buurderij? Tot snel!

www.boerenenburen.be 
Facebookpagina Buurderij De Maalbeek 

Feest! 

Om de verjaardag van de eerste zes maanden én het succes van Boeren & Buren te vieren, houden we op 22 maart 2016 een 'auberge espagnol' of 'pot luck party'. 
Iedereen brengt een zelfgemaakte schotel mee om te delen-slaatje, pasta, taart, cake, fruit, quiche...- en De Maalbeek zorgt voor drankjes. 

**WIN**

Er zal ook een heuse fotobooth zijn. 

  1. Neem een foto
  2. Like de Facebookpagina van De Maalbeek en Boeren en Buren De Maalbeek
  3. Deel de foto op de pagina van De Maalbeek met #LaRucheDeMaalbeek
  4. De origineelste foto wint! 

Zo maak je kans op een Boeren en Buren verrassingspakket twv € 20 of € 50! 

----------------------------------------------------------------------------------

Wanneer: 22/03/2016 | 17u30 - 19u30 
Waar: De Maalbeek - Hoornstraat 97, 1040 Etterbeek 
Wie: Iedereen, ook niet- leden van Boeren en Buren zijn van harte welkom om kennis te maken met de producenten en het concept

Facebookevent 

 

Bijhorende documenten: 
AttachmentSize
PDF icon party affiche .pdf445.48 KB