Koop je Paspartoe in De Maalbeek!

Publicatiedatum: 
Dinsdag, februari 2, 2016 - 11:55

Paspartoe is dé vrijetijdspas voor Brussel. Met deze pas kan je voordelig aan tal van cultuur-, jeugd- en sportactiviteiten deelnemen. Sportkamp, kookcursus, concert of theater: Paspartoe is je sleutel tot vrije tijd in Brussel! 

paspartoe

HOE WERKT HET 

Paspartoe is een spaarpas: met Paspartoe spaar je punten wanneer je deelneemt aan een activiteit bij een Paspartoe-aanbieder. Scan je Paspartoe bij elke activiteit aan een Paspartoe-zuil of Paspartoe-balie.
Paspartoe is een voordelenpas/ Heb je een aantal punten gespaard? Ruil ze voor mooie voordelen, zoals een gratis drankje, een gadget of een korting op de toegangsprijs. Dat kan al vanaf 2 punten. 

TARIEVEN

De pas koop je eenmalig aan. Paspartoe wil iedereen betrekken bij cultuur, sport en ontspanning in Brussel. Er zijn drie tarieven:
1. Basisprijs: € 5
2. Jongerenprijs (jonger dan 26 jaar): € 2
3. Reductieprijs (mensen met een beperkt inkomen): gratis pas + sterk verlaagde toegangsprijzen voor vrijetijdsactiviteiten.  De reductie hangt af van de prijs van de activiteit:
de activiteit kost maximum € 16: je betaalt € 2
de activiteit kost meer dan € 16: je krijgt (variabele) kortingen. Deze worden digitaal opgeladen op je Paspartoe. Je hoeft aan de kassa enkel je Paspartoe af te geven.

OOK IN DE MAALBEEK 

Je kan je Paspartoe verkrijgen bij De Maalbeek. Kom snel langs en genieten van talloze voordelen! 

https://www.muntpunt.be/paspartoe