Maand van de Solidariteit

Publicatiedatum: 
Maandag, september 26, 2016 - 13:57
Ook dit jaar staan de maanden oktober en november in Etterbeek in het teken van solidariteit, internationaal en lokaal. Tal van verenigingen en diensten stellen tijdens de Maand van de Solidariteit hun initiatieven aan jou voor.
maand van de solidariteit

Ook De Maalbeek doet mee! 

Growfunding voor beginners 
Op 10 oktober kan je in het Café Solidarité een lezing over Growfunding bijwonen. Via Growfunding vinden vernieuwende stadsprojecten, denk aan Bar Eliza in Koekelberg, een netwerk en financiering. De initiatiefnemers komen zelf uitleggen hoe het in zijn werk gaat. Laat je inspireren door deze nieuwe manier van fondsenwerking, die laagdrempelig én participatief is! 

20.10 - 20:00 - café open om 18u
Café Solidarité, Veldstraat 78, 1040 Etterbeek
Gratis
Meer info + FR

Concert Saif Al Qaissy & Bassel Sukkar
Op 4 november, eveneens in het Café Solidarité brengen Saif Al Qaissy en Bassel Sukkar een programma met live traditionele Arabische muziek, die perfect past in de intieme setting van het Café Solidarité. Een uniek repertoire traditionele Arabische liederen, gaande van ingetogen, contemplatieve klanken over meeslepende en swingende klassiekers. Verwacht je aan een mooie, gezellige, intieme en vooral diepgaande ervaring.Er zal ook extra ruimte zijn voor gesprek en ontmoeting met de muzikanten en andere gasten uit de Arabische wereld die samen met Cinemaximiliaan werken aan integratie van nieuwkomers door middel van film en kunst.

4.11 - 20:00
Café Solidarité, Veldstraat 78, 1040 Etterbeek
€ 7, vooraf reserveren (via De Maalbeek) verplicht. 
Meer info 

 

 

 

 

 

In de bijlage vind je de volledige programmabrochure van de Maand van de Solidariteit. Kom langs bij De Maalbeek of een van de deelnemende partners om je papieren exemplaar op te halen. 

 

Bijhorende documenten: 
AttachmentSize
PDF icon Solidarite-int-progr2016.pdf1.49 MB