Nieuw magazine van De Maalbeek

Publicatiedatum: 
Maandag, januari 4, 2016 - 11:20

Het nieuwe tijdschrift van De Maalbeek gaat live! In een nieuw, fris ontwerp vind je hier een praktische kalender van activiteiten in De Maalbeek en in Etterbeek, samen met een handig overzicht van wekelijkse cursussen in De Maalbeek. 

cover jan-feb

In dit tweemaandelijkse tijdschrift lichten we ook elke keer een activiteit of project uit. Deze keer ontdek je alles over Portr:ette, de opvolger van Dans:ette. 

Daarnaast maken we telkens op de laatste pagina kennis met een inwoner van Etterbeek. In deze rubriek deelt onze Etterbekenaar zijn of haar favoriete plekjes of tips uit Etterbeek. Ken of ben je iemand die graag zijn of haar Etterbeek-tips deelt met onze lezers? Neem dan zeker contact op! 

Wil je graag een activiteit laten opnemen in het tijdschrift? Dat kan. Mail naar demaalbeek@vgc.be met als onderwerp "activiteit tijdschrift De Maalbeek" en bezorg ons alle info, dan kijken wij of het item kan opgenomen worden. 

>>Het tijdschrift is online te bekijken: http://issuu.com/gcdemaalbeek/docs/gcmaalbeek_magazine_jan_feb__1_web

>>Je kan je exemplaar afhalen in ons centrum (Hoornstraat 97)

>>Inwoners van Etterbeek kunnen zich gratis laten abonneren: mail je naam en adres naar demaalbeek@vgc.be met onderwerp "abonneren tijdschrift De Maalbeek". 

 

Wij hopen dat je veel plezier zult beleven aan ons nieuwe magazine! 

Bijhorende documenten: