Portr:ette van start!

Publicatiedatum: 
Maandag, april 25, 2016 - 15:21

Portr:ette is de opvolger van Dans:ette en focust op beeldende kunst in de openbare ruimte. Street artists zullen enkele Etterbeekse muren verfraaien, professionele fotografen leggen de buurt vast en fotografieliefhebbers tonen ons de gemeente door hun ogen. 

 
portr:ette de maalbeek

2 PROFESSIONELE FOTOGRAFEN LEGGEN DE BUURT VAST

De Maalbeek engageert twee jonge Belgische topfotografen om de buurt te leren kennen. Zij resideren van april tot september in de wijk rond De Maalbeek.

Vincen Beeckman en Raisa Vandamme zijn twee jonge talentvolle fotografen en elk werken ze rond een straat en haar buren. Hiervoor leggen ze verschillende verhalen vast in een portret, nemen ze een groeps- of familiefoto of maken ze gewoon een kiekje van je huisdier. Ontvang hen met open armen en je krijgt er een uniek portret voor in de plaats.

Als afsluiter organiseert De Maalbeek in september een vernissage met receptie voor de buurt.

www.vincenbeeckman.be | www.raisavandamme.be

 

GRAFITTIKUNSTENAARS VERFRAAIEN ETTERBEEKSE MUREN 

Tijdens PORTR:ETTE zullen ook enkele van Belgiës beste graffitikunstenaars langs Etterbeek passeren. Zij zullen elk op hun eigen creatieve manier een paar muren van een originele, permanente afbeelding voorzien.

De Maalbeek nodigt jullie alvast uit voor de officiële inhuldiging van deze muren met een klein parcours waar jullie telkens van hapjes en drankjes zullen kunnen genieten! Hou deze pagina en de website in het oog voor de definitieve datum van de inhuldiging. 

 

FOTOGRAFIELIEFHEBBERS

Ook amateurfotografen komen aan bod in het Portr:ette project. Een paar Etterbeekse hobbyfotografen trekken de gemeente in en laten ons de straten door hun ogen zien! 

Fotogalerij: 
raisa vandamme
Vincen Beeckman
Dzia Krank