VACATURE: STAFMEDEWERKER GC TEN NOEY

Publicatiedatum: 
Woensdag, september 14, 2016 - 14:52

GC Ten Noey is een gemeenschapscentrum in transitie en wil zich op de kaart zetten in het Tennoodse socio-culturele landschap. Hiervoor wordt op zoek gegaan naar nieuwe partners en worden de deuren van het centrum wagenwijd opengezet. In en rond Sint-Joost-ten-Node wordt elke dag opnieuw een complex samenleven uitgevonden. De hyperdiversiteit is een permanente maatschappelijke werf, operationeel gehouden door een gedeelde stedelijke cultuur.

sint joost
Als deskundige zorg je, in samenspraak met de (functioneel) leidinggevende (centrumverantwoordelijke), voor de operationele uitwerking van de beleidsondersteuning (beleidsvoorbereiding, beleidsuitvoering en beleidsevaluatie) binnen een beleidsdomein. Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking van de sociaal-culturele werking van het gemeenschapscentrum en dit op vlak van lokale programmering, doelgroepenwerking, en/of educatie. Concreet ben je verantwoordelijk voor het project “Dit is ons huis” van GC Ten Noey (Sint-Joost-ten-Node).
Een gemeenschapscentrum kan alleen maar uitgedaagd worden door een dergelijke context. Het is een enorme opportuniteit om hier als Nederlandstalige socio-culturele operator te mogen ageren. Ten Noey kan fungeren als uniek toekomstlabo voor dit hyperdivers, ongecomplexeerd samenleven.
 
In het kader van dit project is GC Ten Noey op zoek naar een gemotiveerd persoon (m/v) voor de functie van projectmedewerker.

Deskundige (niveau B) Algemene directie Cultuur Jeugd en Sport - entiteit Gemeenschapscentra
Tewerkstellingsstatuut: Contract bepaalde duur
Standplaats: GC Ten Noey
Werkregime: Voltijds
Adres: Gemeentestraat 25, 1210 Sint-Joost-ten-Node
 

Voor meer informatie over het gemeenschapscentrum, surf naar de website www.tennoey.be en facebookpagina van GC Ten Noey. Surf ook naar de website en facebookpagina van Cultuurcentrum Brussel (www.cultuurcentrumbrussel.be).
 
Heb je nog vragen over de inhoud van deze functie? Contacteer Pol Vervaeke op het nummer 02 217 08 82 of via pol.vervaeke@vgc.be of Piet Ools, entiteit Gemeenschapscentra 0491 86 51 99.
Geïnteresseerd?
Stel je kandidaat en stuur je cv en motivatiebrief, ten laatste op 22/09/2016. Dat kan:
- per post: Vlaamse Gemeenschapscommissie, Directie Personeel en HRM, Lin Thimpont, Emile Jacqmainlaan 135, 1000 Brussel
- of via e-mail: jobs@vgc.be, met als onderwerp ‘Deskundige – Ten Noey'.