Zomersluiting

Publicatiedatum: 
Woensdag, juni 1, 2016 - 16:35

De Maalbeek gaan er even tussenuit van 11 t.e.m. 31 juli voor de jaarlijkse zomersluiting. Er vinden dan geen activiteiten plaats. Klik verder voor leuke nazomer-vooruitzichten!  

zomersluiting juli 2016

►Vanaf 15 augustus kunt u op onze website terecht voor het nieuwe cursusaanbod voor volwassenen, jongeren en kinderen. De vaste waarden zoals pilates en breakdance blijven in het aanbod, maar er komt ook heel wat nieuws bij, zoals het naaisalon of Nederlandse les! Vanaf 1 september kan je inschrijven. 

►Noteer ook al zeker zondag 11 september in je agenda voor Allée Retour, waar alle culturele partners de Hoornstraat laten bruisen voor de start van het nieuwe seizoen! Hier kan je proeven van het rijke aanbod die de Nederlandstalige Etterbeekse verenigingen en organisaties voor jou in petto hebben. 

►In juli-augustus verschijnt er geen tijdschrift. In september ligt er wel een gloednieuw exemplaar voor jullie klaar! Ontvang je het magazine nog niet? Abonneer je dan gratis door je adres te mailen naar demaalbeek@vgc.be. Je kan de alle edities ook online bekijken.