Oefen je Nederlands in Etterbeek

Nederlands in GC De Maalbeek

Met je neus in de boeken, tijdens een gezellige babbel of al sportend: in De Maalbeek kan je Nederlands leren op tal van manieren! 

Wat kan je allemaal doen bij ons?

  • Nederlandse lessen via het CVO. Dit zijn wekelijkse lessen Nederlands voor volwassenen, van september tot en met juni. Vanaf schooljaar 2023 - 2024 bieden wij lessen aan voor niveau 1.1 en 1.2. Heb je interesse? Laat dan je naam, e-mail en telefoonnummer achter aan ons onthaal. Volgende intake moment op 6 september.
     
  • Conversatietafels: Je favoriete film, je weekendplannen of jouw hobby's: tijdens een gezellig gesprek leren we samen Nederlands. We komen elke twee weken samen op dinsdag, tussen 17:00 - 18:30. Inschrijven is gratis en kan via demaalbeek@vgc.be.
     
  • Activiteiten in simpel Nederlands: Al doende leert men: af en toe kan je in De Maalbeek terecht voor activiteiten in simpel Nederlands. Samen sporten, samen koken: alles kan. Hou zeker onze website in de gaten voor een overzicht van onze activiteiten. Twijfel je of een activiteit kan volgen? Contacteer ons, wij helpen je graag verder.

Heb jij een suggestie voor een leuke activiteit in simpel Nederlands? Zie jij het wel zitten om een conversatietafel te begeleiden? Of heb je nog een andere vraag rond Nederlands leren in De Maalbeek? Aarzel dan niet om Michaël te contacteren.

Praatsalons in de bib

Ook in de bib van Etterbeek kan je terecht om al pratend je Nederlands te oefenen. Hou je van leuke en mooie teksten? Wil je mensen ontmoeten en wil je graag je Nederlands oefenen? Kom dan naar het praatsalon in de bibliotheek. Samen met een begeleider lees je in een kleine groep een tekst. Daarna praten we hierover. Je hoeft vooraf niets te lezen. Ook wie enkel wil luisteren is welkom.

Data: Di 19.09, 17.10, 14.11 en 12.12
Uren: 14:00 – 15:00
Prijs: gratis (incl. koffie), maar wel eerst inschrijven via info@bibliotheeketterbeek.be
Locatie: Oudergemlaan 191, Etterbeek

Initiatie Nederlands in Chambéry

In Buurthuis Chambéry kan je 10 lessen Nederlands voor beginners volgen. In samenwerking met Brusselleer.

Data: Wekelijks op vrijdag, van 15.09 - 17.11.23
Uren: 09:00 – 12:00
Inschrijven: Onthaal van Chambéry tussen 9:00 – 13:00
Locatie: Chambérystraat 24, Etterbeek